Skip to content

Auto škola Semafor Anđela

Informacije za

Obuka vozača

Krenite sa obukom danas, platite kasnije!

 

Licencirani predavači

Naši predavači sa dugodišnjim iskustvom obezbediće Vam teorijsku i praktičnu obuku, stručnu literaturu, i sve potrebne informacije kako da najjednostavnije dođete do vozačke dozvole.

Ispit iz prve pomoći

U sklopu naše škole možete polagati prvu pomoć!

Profesionalni instruktori

Misija naših instruktora je da kod svakog kandidata stvore osećaj pravilnog i bezbednog upravljanje vozilom u saobraćaju!

Provereno!

Uvek očekujte i više nego što ste zamislili!

Iza vrata naše auto škole, nalazi se jedan divan prostor za obuku kandidata. Nova učionica, laptopovi, prijatan ambijent i profesionalni predavači omogućiće Vam jedno divno iskustvo koje sigurno nećete zaboraviti! A to Vam pokazuje i statistika koja je izvučena u zadnjih par godina!

0 +

Zadovoljnih kandidata

0 %

Naših kandidata je došlo na osnovnu preporuke

Koji su uslovi?

Koliko godina ima kandidat

Kandidat mora da ima navršenih 16 godina života kako bi upisao školu, odnosno navršenih 17 godina kako bi polagao vozački ispit.

Lična karta

Kandidat mora posedovati važeću ličnu kartu. Ukoliko je lice maloletno, potrebno je prisustvo jednog od roditelja/staratelja radi potpisivanja zakonskog ugovora.

Način plaćanja

Plaćanje se vrši u dogovoru sa kandidatom, da li želite elektronskom uplatom, gotovinom, na rate, čekovima itd.

Dozvola za početnike

Svi koji imaju punih 19 i više godina, dobijaju probnu dozvolu koja važi dve godine, a ako se vozačka stekne sa 17 godina, biće probna sve dok vozač ne napuni 21 godinu.

Naš Vozni park

Auto škole Semafor Anđela

VW Golf 6

VW Golf 5

VW Golf 6

VW T-Cross

IMT 565

MAN 12.210

Klijenti Vole

Komentari

Sve same pohvale za autoškolu "Semafor-Anđela" i cjelokupno osoblje! Još kad o tome jedan 'pop' kaže, onda znate da je prava stvar u pitanju

Luka Poljak Pop

Mislila sam da nikad neću položiti vožnju, kretala sam na obuku 5-6 puta i posle nekog vremena odustajala smatrajući da to nije za mene. Uz pomoć instruktora Darka, postala sam siguran i oprezan vozač i konačno mogu da se odvezem bilo gde i da ne namećem obaveze suprugu i prijatelјima.

Anđela Zorić Komercijalista

Uskoro slike naših novih učionica

Prijavi se

Mi smo pravi izbor za tebe!

  Radno vreme

  Ponedeljak – Petak 09-16h

  Subota 09-12h

  Nedelja – neradan dan


  Warning: Undefined array key "pages" in /home/assemafors/public_html/wp-content/plugins/facebook-messenger-customer-chat/facebook-messenger-customer-chat.php on line 181
  Auto škola Semafor Anđela